Review: SNURK beddengoed

Wij kregen een pakketje van SNURK Amsterdam toegestuurd met beddengoed om te reviewen. Een hip, Amsterdams merk met een leuke naam en fijn beddengoed, wij zijn fan.

Slapen is belangrijk voor een mens en je beseft dit vaak pas als je een paar nachten slecht slaapt. Je vergeet dingen, laat vaker wat uit je handen vallen en hebt meer behoefte aan koffie of zoetigheid. Als je een vaste avondroutine hebt en een uur voor je naar bed gaat ‘unplugged’ en je schermen uitschakelt, geeft dat rust voor je ogen en weten je hersenen: het is tijd om te gaan slapen. En dat gevoel van slapen in een schoon bed is toch het fijnste gevoel aller tijden?

Gerelateerd artikel: Lees ‘MAANdag: hét antwoord op de vraag die veel vrouwen stellen

Beddengoed

Hoeveel bedovertrekken heb jij? Ik heb er een drie. Een lievelings, eentje voor de lente en zomer en eentje voor de herfst en winter. Zo leef ik minimalistisch en toch heb ik de afwisseling. Ik zat aan een nieuw dekbedovertrek te denken toen SNURK Amsterdam ons een bericht stuurde voor een review. Perfect timing. SNURK Amsterdam heeft als motto: ‘for horizontal living’ en die quote klinkt als muziek in onze oren. Ik vind het heerlijk om naar mooi beddengoed te kijken, het maakt het naar bed gaan ook een stuk aantrekkelijker.

Gerelateerd artikel: Lees 'Voorkom dat je ziek wordt met deze tips' 

Hippe dekbedovertrekken

SNURK Amsterdam heeft een groot assortiment van unieke en hippe dekbedovertrekken, voor volwassenen en kinderen en je kunt het zo gek niet bedenken en ze hebben het. Heb jij altijd al onder kartonnen dozen willen slapen of in een zwembed? Droomt jouw kind van een ruimtereis maken of een dansen als een ballerina? SNURK heeft hier goed op ingespeeld en de leukste designs dekbedovertrekken gemaakt. Daarnaast worden deze hippe dekbedovertrekken met zorg gemaakt in Portugal, wat het voor ons een extra fijn product maakt.

Ben je toe aan een nieuw dekbedovertrek voor jou of je kind? Bekijk dan zeker even het assortiment van SNURK Amsterdam.

BoekenBoeken


Dit zijn onze laatste berichten:

Het geboortecadeautje van Jamie

Zo nu en dan krijg je van die klanten die iets extra’s willen, zo ook Jamie. Zij wilde niet alleen een gezinnetje van hout bestellen, maar ik mocht een heel geboortecadeautje samenstellen. Lees verder om te kijken wat ik heb gemaakt.

Hét kerstcadeau voor 2022 vind je hier!

Bij kerst horen lichtjes en als je een leuk houten gezinnetje combineert met lichtjes én jouw huis in kerstsfeer, dan heb je het ultieme kerstcadeau! Lees snel verder en bestel jouw kerstcadeautje voor 2022.

Gepubliceerd door Loes

Gepassioneerd over schrijven, lesgeven, mama'n en huisvrouwen.

2 gedachten over “Review: SNURK beddengoed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: