Zelfzorgzondag: adem in en uit

Iedere zondag delen wij een zelfzorg activiteit aan de stand van de maan. De maan staat deze zondag in het teken van Tweelingen, het teken wat gaat over emoties en voelen.

De maan is nog steeds bezig in het eerste kwartier, de maan is wassend tot het de volle maan bereikt voor we overgaan naar het laatste kwartier en de maan afnemend is. In de fase van het eerste kwartier is alles wat het lichaam opbouwt en versterkt iets waar je extra van profiteert. Je lichaam neemt als het ware de energie dubbel op. Een fijne start van de lente zou ik zeggen. Doe er je voordeel mee!

Gerelateerd artikel: Lees het vorige artikel in de reeks 'Zelfzorgzondag: zaaien'

Maan in Tweelingen

De maan staat deze zondag in het teken van Tweelingen, een luchtteken. De activiteit van vandaag staat ook in het teken van lucht, namelijk ademen. Het teken van Tweelingen kan een gevoel van rusteloosheid geven, emoties die alle kanten opschieten. Soms kan je heftige emoties juist licht opvatten of juist andersom. Leg vandaag je hand eens op je hand, doe je ogen dicht en maak even contact met je gevoelens. Ga eens na hoe je je echt voelt vandaag en wat je lijf vraagt van jou. Wat heb jij vandaag nodig?

Gerelateerd artikel: Lees 'Mediteren kun je leren' 

Volle maan

Volgende week zondag is het volle maan en staat de maan in het teken Weegschaal. Ook een teken die qua emoties verschillende kanten op kan gaan. Wil je volgende week een volle maan ritueel doen, bereid deze gedurende deze week dan alvast voor. Benieuwd hoe je een volle maan ritueel doet, klik dan hier. Als je toch bezig bent, lees dan gelijk alles over visualisaties, affirmaties, mantra’s en meditaties.

Fijne zondag, xx

BoekenBoeken


Dit zijn onze laatste berichten:

Leeslijstje van juni

Lezen is mijn lifestyle en daarom deel ik maandelijks een leeslijstje met de boeken die ik op dit moment lees. Bekijk de volledige boekenlijst voor nog meer inspiratie en links. Dit is het leeslijstje van juni.

Follow Friday: @belle_finance

Welkom bij Follow Friday, want sharing is caring. In de reeks Follow Friday deel ik een account die ik volg en enorm fan van ben. Deze keer in Follow Friday: @belle_finance. Volg jij haar al?

Onmisbaar voor iedere moeder: de moederclub

Afgelopen Moederdag zette ik mijn moederclub al even in het zonnetje, want deze groep vrouwen is echt onmisbaar. Een moederclub gun ik iedere moeder en er zijn zoveel redenen waarom.

Gepubliceerd door Loes

Gepassioneerd over schrijven, lesgeven, mama'n en huisvrouwen.

One thought on “Zelfzorgzondag: adem in en uit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: