MAANdag: De watertekens in de astrologie

Het alfabet van de astrologie, zo worden de tekens, de planeten, de huizen en de aspecten samen genoemd. Al deze factoren geven een beschrijving van een karakter, een gevoel of de energie die je voelt. Deze keer hebben we het over het waterteken.

Er zijn vier tekens in de astrologie: vuur, water, aarde en lucht. De dierenriemtekens zijn hieronder verdeeld en kunnen in grote lijnen al iets over het karakter van iemand zeggen.

Gerelateerd artikel: Lees 'Alles over affirmaties, visualisaties, mantra's en mediteren' 

Kreeft, Schorpioen en Vissen

Mensen met het sterrenbeeld Kreeft, Schorpioen en Vissen zijn watertekens. Het spreekwoord ‘stille wateren, diepe gronden’ past hier goed bij. Watertekens zijn vaak gevoelige mensen en het duurt misschien even voor je ze goed leert kennen, maar als ze zich eenmaal open stellen, leer je ze ook goed kennen.
Watertekens zijn, net als water, stromend en kunnen gemakkelijk meevaren op de stroom. Ze hebben veel fantasie, kunnen zich goed inleven en helemaal opgaan in prikkels van de omgeving. Hooggevoeligheid komt veel voor bij watertekens.

Gerelateerd artikel: Lees 'MAANdag: Eerste kwartier' voor uitleg over deze fase van de maan

Sterrenbeeld vs ascendant

Ben jij een waterteken en herken je wel een aantal dingen, maar voelt het toch niet helemaal als jij? Dat is helemaal niet gek. We hebben allemaal ons sterrenbeeld, dit is berekend aan de hand van waar de zon die op die dag van het jaar stond. Dat is hoe we van binnen zijn. Hoe we onszelf presenteren aan de buitenwereld en hoe we reageren, dat komt meer vanuit je ascendant, die wordt bepaald aan de hand van je geboortetijd. Dit kan dus een mix van bepaalde sterrenbeelden en tekens zijn, waardoor niet alles voor jou hoeft te gelden. Nieuwsgierig wat jouw ascendant is, bereken deze hier. Herken jij jezelf of juist helemaal niet? Laat een reactie achter onder dit artikel.

Persoonlijke horoscoop

Heb je interesse in een uitgebreide persoonlijke horoscoop? Deze kun je via onze website bestellen. Aan de hand van jouw geboorte- tijd en datum schrijven wij uit hoe de planeten op dat moment stonden en wat voor invloed dat heeft op jouw persoonlijkheid. Ontdek wat jouw krachten, bijzonder eigenschappen en valkuilen zijn door middel van de sterren in de hemel.
Wat je krijgt is een mooi document van zo’n 9 pagina’s waarin verschillende levensgebieden met jouw sterke punten en valkuilen staan beschreven. Stuur ons een bericht voor een aanvraag of meer informatie.

BoekenBoeken


Dit zijn onze laatste berichten:

Het gezinnetje met baby Loes

Het schilderen van gezinnetjes is best bijzonder. Vaak krijg ik te horen voor wie het is en waarom en dat maakt het schilderen extra leuk. Om mijn werk te laten zien, deel ik zo nu en dan een gezinnetje. Deze keer: het gezinnetje met baby Loes.

Edelstenen en kristallen opladen, zo doe je dat

Edelstenen en kristallen bevatten energie. Je kunt ze opladen, maar belangrijk is om ze eerst te reinigen en te ontladen. Wanneer je dat doet en hoe je dat doet lees je in dit artikel.

Mijn slow living avondroutine

Slow living is een lifestyle waarbij je lekker langzaamaan gaat, je onthaast je en neemt tijd voor jezelf en je routines. Na al geschreven te hebben over een ochtendroutine, kon de slow living avondroutine niet uitblijven.

Gepubliceerd door Loes

Gepassioneerd over schrijven, lesgeven, mama'n en huisvrouwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: