Zelfzorgzondag: carrièreplan maken

Iedere zondag deel ik een zelfzorg activiteit aan de stand van de maan. De maan staat deze zondag in het teken van Steenbok. Het teken wat gaat over orde en ambitie. Maak deze zondag een carrièreplan kom in actie.

Zelfzorg betekent niet alleen maar lekker tutten, hoewel dat ook heerlijk is natuurlijk. Zelfzorg is jezelf op de eerste plek zetten, zorgen dat je gelukkig bent en je het leven leidt wat je wil. Of je nu fulltime of parttime werkt, hogerop wil komen of het doet om de rekeningen te betalen, het zou toch fijn zijn als werken niet voelt als werken en je plezier hebt in wat je doet?

Misschien zit je niet helemaal lekker op je plek, maar durf je de stap nog niet te nemen om iets anders te gaan doen. Begrijpelijk. Vastigheid en veiligheid zijn vaak de twee grootste factoren waarom je ergens blijft werken, maar wie niet waagt, wie niet wint. Denk vandaag eens outside the box. Wat is je grootste droom? Hoe zou jouw ideale baan eruit zien? Welke kleine stappen kun je nemen om jouw droom te verwezenlijken.

Gerelateerd artikel: Lees het vorige artikel in de reeks zelfzorgzondag 'Dankbaarheidsdagboek’

Maan in Steenbok

Met de maan in Steenbok en de aankomende nieuwe maan op 12 april is het een goede tijd om orde te scheppen en plannen te maken. Een Steenbok is ambitieus, denkt groots en laat zich niet zomaar uit het veld slaan.
Voel de energie van de Steenbok en ga eens na wat jouw ambities zijn. Waar ligt jouw passie en kun je daar ook geld mee verdienen? Waar ligt jouw kracht in het helpen van anderen kun je daar jouw missie van maken? Maak een plan voor jezelf, denk groots en vertel dit plan eens aan vrienden en familie. Zeker weten dat zij achter je staan en je zullen helpen waar zij kunnen. Wacht met het uitvoeren van je plan tot na de nieuwe maan, wanneer het tijd is om in actie te komen.

Fijne zondag, xx Loes

BoekenBoeken


Dit zijn onze laatste berichten:

Het gezinnetje met baby Loes

Het schilderen van gezinnetjes is best bijzonder. Vaak krijg ik te horen voor wie het is en waarom en dat maakt het schilderen extra leuk. Om mijn werk te laten zien, deel ik zo nu en dan een gezinnetje. Deze keer: het gezinnetje met baby Loes.

Edelstenen en kristallen opladen, zo doe je dat

Edelstenen en kristallen bevatten energie. Je kunt ze opladen, maar belangrijk is om ze eerst te reinigen en te ontladen. Wanneer je dat doet en hoe je dat doet lees je in dit artikel.

Mijn slow living avondroutine

Slow living is een lifestyle waarbij je lekker langzaamaan gaat, je onthaast je en neemt tijd voor jezelf en je routines. Na al geschreven te hebben over een ochtendroutine, kon de slow living avondroutine niet uitblijven.

Gepubliceerd door Loes

Gepassioneerd over schrijven, lesgeven, mama'n en huisvrouwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: