Printable: routine planner

Download nu gratis de printable van mijn routine planner. Ik ben dol op lijstjes zodat ik mijn doelen scherp houd voor mezelf. Ben jij daar ook klaar om je routines te verscherpen? Download dan mijn printable en ga aan de slag!

Met de nieuwe maan in Ram ben ik druk in de weer met met doelen en het aanscherpen van mijn routines. Zwanger zijn is voor mij echt een obstakel om alles te doen wat ik ‘normaal’ doe, daarom vind ik het fijn weer even in een overzicht te zetten waar ik na de bevalling naar toe ga werken.
Samen met mijn vision board en mijn 12 maanden plan, houd ik mijn doelen scherp en probeer ik al kleine stapjes in de goede richting te zetten. Ga ook lekker aan de slag en download mijn routine schema.

De hippe huis vrouw routine schema

Schrijf op wat je in de ochtend en avond doet (of wil gaan doen). Daarnaast wat je dagelijks, wekelijks, maandelijks en zelfs jaarlijks doet.
Zo staat er bij mij dagelijks lezen op (wat ik al doe) en yoga (wat ik weer wil gaan doen). Wekelijks schrijf ik ons weekmenu op en doen we boodschappen en bij maandelijks staat er fotoalbum updaten, dag voor mezelf en een nieuwe– en volle maan ritueel doen.
Wat zijn jouw routines en doelen? Schrijf ze op en maak ze waar!

BoekenBoeken


Dit zijn onze laatste berichten:

MAANdag: tekens van het universum

Vandaag in MAANdag ga ik het hebben over tekens van het universum. Je kunt ze overal tegenkomen. Hoe je ze kunt zien en wat ze betekenen, dat leg ik in dit artikel uit.

Slow Saturday: badderen

De zaterdag heb ik omgedoopt tot ‘Slow Saturday’ en dan deel ik een traditie, een activiteit of een dag uit mijn slow living lifestyle voor inspiratie voor lekker langzaamaangaan in deze snelle wereld. Deze keer: badderen.

VIDEO: Details van april

Dit jaar heb ik het voornemen iedere maand een video te maken met de details uit mijn leven. De kleine dingen waar ik blij van word en wil onthouden voor later. Mega leuk om terug te kijken vind ik altijd en voor jou een kijkje in mijn leven. Enjoy!

Gepubliceerd door Loes

Gepassioneerd over schrijven, lesgeven, mama'n en huisvrouwen.

One thought on “Printable: routine planner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: