MAANdag: wassende maan

De nieuwe maan staat deze maand in het teken van Ram, een astrologisch nieuw jaar als je het mij vraagt. Tijdens de wassende maan, wanneer het tijd is voor actie, is het een geschikte tijd om een 12 maanden plan te maken. Wat wil je het aankomende jaar bereiken? Download mijn printable en ga aan de slag!

Vorige week MAANdag kon je lezen over het maken van een vision board. Ik schreef over het maken mijn eigen vision board en deelde een routine planner om te downloaden. Ik heb niet stilgezeten, want ik heb ook een 12 maanden planner gemaakt om zelf in te vullen.

Gerelateerd artikel: Lees 'Mijn slow living avondroutine'

Wat wil je bereiken?

Door je doelen scherp te hebben en de wassende maan groeit tot volle maan, is het tijd voor actie. Schrijf die doelen op, hang ze naast je vision board of bewaar ze in je journal. Zorg dat je ze regelmatig bekijkt en werk in kleine stapjes naar je doelen toe. Belangrijk is om in je achterhoofd te houden dat het echt niet ineens heel groots hoeft. Kleine stapjes zorgen voor meer successen, wat zorgt voor motivatie om door te gaan en uiteindelijk zul je bereiken wat je wil bereiken.

Download de 12 maanden planner

Download hier de routine planner voor een overzicht van je ochtend- en avondroutine, gecombineerd met je dagelijkse tot jaarlijkse routines.

BoekenBoeken


Dit zijn onze laatste berichten:

MAANdag: tekens van het universum

Vandaag in MAANdag ga ik het hebben over tekens van het universum. Je kunt ze overal tegenkomen. Hoe je ze kunt zien en wat ze betekenen, dat leg ik in dit artikel uit.

Slow Saturday: badderen

De zaterdag heb ik omgedoopt tot ‘Slow Saturday’ en dan deel ik een traditie, een activiteit of een dag uit mijn slow living lifestyle voor inspiratie voor lekker langzaamaangaan in deze snelle wereld. Deze keer: badderen.

VIDEO: Details van april

Dit jaar heb ik het voornemen iedere maand een video te maken met de details uit mijn leven. De kleine dingen waar ik blij van word en wil onthouden voor later. Mega leuk om terug te kijken vind ik altijd en voor jou een kijkje in mijn leven. Enjoy!

Gepubliceerd door Loes

Gepassioneerd over schrijven, lesgeven, mama'n en huisvrouwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: