Zelfzorgzondag: één op één

Iedere zondag delen wij een zelfzorg activiteit aan de stand van de maan. De maan staat deze zondag in het teken van Weegschaal, het teken wat gaat over vriendschappen en contact maken.

Door de omgangsadviezen die zijn opgesteld zijn tijdens deze periode rond covid zijn we eigenlijk een beetje noodgedwongen om met minder mensen af te spreken. Geen grote groepen meer, geen feestjes, maar beperkt contact. Dat zijn de adviezen.
Ik ben benieuwd hoeveel vriendschappen er veranderd zijn door covid. Hoeveel mensen uit ‘je groep’ je eigenlijk niet meer spreekt en met hoeveel vrienden je een betere band hebt gekregen door al dat één op één contact.

Gerelateerd artikel: Lees het vorige artikel in de reeks 'Cocoonen'

Ze zeggen wel eens dat de Weegschaal zorgt voor harmonie en balans in een vriendengroep. Weegschalen maken makkelijk vrienden en zijn vaak de lijm die een groep bij elkaar houden. Heb jij toevallig een Weegschaal in jouw vriendengroep? Of misschien ben jij wel de enthousiaste Weegschaal die het middelpunt van de vriendengroep is.

Maan in Weegschaal

Voor de Weegschaal zijn vriendschappen belangrijk en ze maken ook makkelijk vrienden. Misschien voelen ze zich nu wel een beetje uit balans doordat er wordt afgeraden in groepen af te spreken.
Vandaag staat in het teken van één op één contact, maak gebruik van de energie van de maan in Weegschaal en spreek af met een vriend voor wat echte qualitytime samen. Lekker kletsen tijdens bijvoorbeeld een wandeling werkt vaak goed, als je wandelt kunnen beide hersenhelften beter communiceren en sta je meer open voor contact.

Fijne zondag, xx

BoekenBoeken


Dit zijn onze laatste berichten:

MAANdag: tekens van het universum

Vandaag in MAANdag ga ik het hebben over tekens van het universum. Je kunt ze overal tegenkomen. Hoe je ze kunt zien en wat ze betekenen, dat leg ik in dit artikel uit.

Slow Saturday: badderen

De zaterdag heb ik omgedoopt tot ‘Slow Saturday’ en dan deel ik een traditie, een activiteit of een dag uit mijn slow living lifestyle voor inspiratie voor lekker langzaamaangaan in deze snelle wereld. Deze keer: badderen.

VIDEO: Details van april

Dit jaar heb ik het voornemen iedere maand een video te maken met de details uit mijn leven. De kleine dingen waar ik blij van word en wil onthouden voor later. Mega leuk om terug te kijken vind ik altijd en voor jou een kijkje in mijn leven. Enjoy!

Gepubliceerd door Loes

Gepassioneerd over schrijven, lesgeven, mama'n en huisvrouwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: