MAANdag: tekens van het universum

Vandaag in MAANdag ga ik het hebben over tekens van het universum. Je kunt ze overal tegenkomen. Hoe je ze kunt zien en wat ze betekenen, dat leg ik in dit artikel uit.

Het zien van tekens betekent niet dat je een gave moet bezitten of dat je een medium moet bezoeken. Het zien van tekens uit het universum kun je gewoon zelf. Wat je nodig hebt is een ‘open mind’, zo simpel is het. Als je er voor open staat tekens te ontvangen, dan ga je ze ook steeds vaker zien.

Gerelateerd artikel: Lees 'Watertekens in de astrologie' uit de MAANdag-reeks

Wat zijn tekens die het universum stuurt

Toen ik begon met lezen over tekens, heb ik met mezelf afgesproken open te staan voor tekens in de vorm van hartjes. Je kunt ze vinden in de vorm van melkschuim op je coffee to go, graffiti op de muur, een logo, een sticker, in alle vormen en maten.
In verhalen lees je ook vaak over veren, stenen of pijlen. Je kunt naar de wolken kijken of juist naar quotes en woorden die je tegenkomt op straat.
Next level is contact proberen te maken met degene van wie je een teken wil, vaak gaat het om iemand die niet meer in je leven is en een teken afspreken. Probeer dan een teken te verzinnen die niet gangbaar is, zodat als je bijvoorbeeld (in wat voor vorm dan ook) een schatkist tegenkomt of een vogel met een hoedje, dat je zeker weet: dit is mijn teken.

Hoe interpreteer je tekens uit het universum?

Naar mijn eigen idee stuurt het universum alleen positieve tekens. Tekens dat “ze” willen laten weten dat het goed gaat, dat jij de goede richting op gaat of om jou een steuntje in de rug te geven. Het is aan jouw intuïtie en creatief gevoel hoe jij die tekens interpreteert. Wat je voelt of denkt is dus niet fout.
Als jij een hartje ziet en als jij direct aan je overleden oma denkt, dan kan dat gerust een teken van je oma zijn. Zie jij een tekst op een muur of valt jouw oog op een inspirerende ansichtkaart en valt dat samen met een nieuwe baanmogelijkheid, dan kan dat jouw teken zijn. Gebruik je creativiteit, volg je intuïtie en laat je gevoel spreken.

Boekentip: Tekens zijn overal

Het boek ‘Tekens zijn overal’ van Laura Lynne Jackson is een boek met een mooie verzameling verhalen van mensen die tekens tegenkomen en hoe zij die interpeteren.

Prijs € 22,99 of als e-book voor € 12,99

BoekenBoeken


Dit zijn onze laatste berichten:

Slow Saturday: badderen

De zaterdag heb ik omgedoopt tot ‘Slow Saturday’ en dan deel ik een traditie, een activiteit of een dag uit mijn slow living lifestyle voor inspiratie voor lekker langzaamaangaan in deze snelle wereld. Deze keer: badderen.

VIDEO: Details van april

Dit jaar heb ik het voornemen iedere maand een video te maken met de details uit mijn leven. De kleine dingen waar ik blij van word en wil onthouden voor later. Mega leuk om terug te kijken vind ik altijd en voor jou een kijkje in mijn leven. Enjoy!

Column: mijn na-bevalling-bucketlist

Deze tweede zwangerschap is toch echt heel anders dan de eerste. Ik ben nu veel meer bezig met wat ik na de bevalling allemaal weer wil (en kan). Ik kan niet wachten mijn lijf weer terug te hebben, dus bij deze: mijn na-bevalling-bucketlist.

Gepubliceerd door Loes

Gepassioneerd over schrijven, lesgeven, mama'n en huisvrouwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: