Het huisje met een aangrijpend verhaal

Het schilderen van gezinnetjes en huisjes is best bijzonder. Vaak krijg ik te horen voor wie en waarom het is en dat maakt het schilderen extra leuk. Om mijn werk te laten zien, deel ik zo nu en dan een gezinnetje of een huisje. Deze keer: het huisje met een aangrijpend verhaal.

De houten poppetjes en huisjes die ik schilder kunnen voor meerdere doeleneinden worden gebruikt. Ze zijn leuk als kraamcadeau, na een verhuizing of voor kinderen om mee te spelen. Ze zijn origineel, handgemaakt en gaan lang mee. Een tijdloos cadeau, dus aan wie geef jij een huisje van aquarel cadeau?

Ik vind het zo bijzonder en leuk om huisjes en gezinnetjes te schilderen. Het persoonlijke verhaal achter het cadeau maakt het soms extra aangrijpend en ben ik echt dankbaar dat ik dit kan doen voor iemand.

Gerelateerd artikel: Lees 'Het gezinnetje met baby Loes' om nog meer werk te zien

Huisje met een aangrijpend verhaal

Een vriendin deed een bestelling voor haar oma die eind van de maand jarig is. Ik mocht het huisje schilderen en opa, oma, haar vader en moeder, zus en aanhang en haar eigen dochter in houten poppetjes maken. Een leuke bestelling!
Toen ze de bestelling op kwam halen vertelde ze dat haar oma sinds kort in een verzorgingstehuis woont en ook niet meer terug naar huis gaat. Dat lijkt mij zo ingrijpend voor een oud stel, dat je na al die jaren apart woont omdat het thuis niet meer gaat. Het huisje van aquarel en de poppetjes komen bij oma in het verzorgingstehuis te staan, zodat ze toch nog een beetje naar haar vertrouwde plekje kan kijken en naar haar gezin, met kleinkinderen en al. Mooi hé.


Wil jij ook een gezinnetje van hout of een huisje van aquarel bestellen? Stuur een mailtje naar schrijfwerkhaarlem@gmail.com of neem contact op via Instagram.


Dit zijn onze laatste berichten:

Hoera! Mijn broertje is vader geworden

Mijn broertje is vader geworden en uiteraard schilderde ik hun kersverse gezinnetje in hout. Een feestelijke dag en niet alleen om de geboorte van zijn zoon. Lees snel verder..

Het geboortecadeautje van Jamie

Zo nu en dan krijg je van die klanten die iets extra’s willen, zo ook Jamie. Zij wilde niet alleen een gezinnetje van hout bestellen, maar ik mocht een heel geboortecadeautje samenstellen. Lees verder om te kijken wat ik heb gemaakt.

Hét kerstcadeau voor 2022 vind je hier!

Bij kerst horen lichtjes en als je een leuk houten gezinnetje combineert met lichtjes én jouw huis in kerstsfeer, dan heb je het ultieme kerstcadeau! Lees snel verder en bestel jouw kerstcadeautje voor 2022.

Gepubliceerd door Loes

Gepassioneerd over schrijven, lesgeven, mama'n en huisvrouwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: