Leuk voor Vaderdag!

Voor Vaderdag tekende ik de huisjes van ons liefdesavontuur op een rij en wie weet wil jij ook zo’n leuke tekening aan jouw geliefde geven. Leuk voor Vaderdag, bestel het snel!

Het idee kwam doordat hubby een tijd geleden vroeg of ik niet eens ons vorige huis wilde schilderen, dat zou hij wel leuk vinden zei hij. Weet je wat dacht ik, ik teken de drie huisjes van ons liefdesavontuur op een rij met wat leuke tekstjes erbij. Leuk voor Vaderdag, dacht ik. Ik deelde de tekening met vriendinnen en die waren zo enthousiast geworden dat ze gelijk een bestelling deden.

Gerelateerd artikel: Lees 'Handgemaakt: bestel een huisje van aquarel'

Verrassing

De verrassing voor hubby is nu weg, want ik wilde het graag online delen om nog meer mensen blij te maken met zo’n leuk vaderdagcadeau. Hij heeft zijn vaderdagcadeau dus al vroeg gehad dit jaar, maar gelukkig heb ik nog wat anders achter de hand – gniffel, gniffel.

Kies je eigen avontuur

Dit is natuurlijk leuk voor Vaderdag, maar ook voor een anniversary of gewoon zomaar. Wat ik van jou nodig heb zijn foto’s van de huisjes en de tekst die je erbij wilt hebben en dan kan ik aan de slag. Dit is voorlopig de laatste opdracht die ik aanneem, daarna ga ik ook op schilderverlof en richt ik mij even op de komst van ons tweede kindje.

De prijs van deze tekening is €19,50 en kan getekend worden op A4 of A5 formaat.
Stuur een berichtje via schrijfwerkhaarlem@gmail.com of via mijn Instagram.


Dit zijn onze laatste berichten:

Hoera! Mijn broertje is vader geworden

Mijn broertje is vader geworden en uiteraard schilderde ik hun kersverse gezinnetje in hout. Een feestelijke dag en niet alleen om de geboorte van zijn zoon. Lees snel verder..

Het geboortecadeautje van Jamie

Zo nu en dan krijg je van die klanten die iets extra’s willen, zo ook Jamie. Zij wilde niet alleen een gezinnetje van hout bestellen, maar ik mocht een heel geboortecadeautje samenstellen. Lees verder om te kijken wat ik heb gemaakt.

Hét kerstcadeau voor 2022 vind je hier!

Bij kerst horen lichtjes en als je een leuk houten gezinnetje combineert met lichtjes én jouw huis in kerstsfeer, dan heb je het ultieme kerstcadeau! Lees snel verder en bestel jouw kerstcadeautje voor 2022.

Gepubliceerd door Loes

Gepassioneerd over schrijven, lesgeven, mama'n en huisvrouwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: