Workshop ‘Handlettering & Aquarel’ 24 april 2022

Zin om creatief aan de slag te gaan?Aanstaande zondag 24 april geef ik weer een workshop handletteren en aquarelleren. Lees hier de ins and outs en hoe je je kunt aanmelden.

Het lijkt me zo leuk mijn kennis te delen met de mensen die mijn werk volgen en ook hun creatieve kant willen (her)ontdekken. Creatief zijn we allemaal, het vergt alleen wat oefening. Misschien is handlettering en verven met aquarel wel iets voor jou. Meld je aan voor de workshop en kom gezellig samen schrijven en verven.

Ik houd de groep klein. Op deze manier heb ik voldoende aandacht voor iedereen én is er rekening te houden met de maatregelen vanuit de overheid. Er zijn nog zes plekken beschikbaar op zondag 24 april 2022 van 10.00 tot 13.00 in IJmuiden.

Reserveer je plek voor maar €32.- en meld je aan via Instagram of stuur een mailtje naar: schrijfwerkhaarlem@gmail.com.


Dit zijn mijn laatste blogs:

Het gezinnetje dat strijdt tegen kanker

Het schilderen van gezinnetjes is best bijzonder. Vaak krijg ik te horen voor wie het is en waarom en dat maakt het schilderen extra leuk. Om mijn werk te laten zien, deel ik zo nu en dan een gezinnetje. Deze keer: het gezinnetje dat strijd tegen kanker. Help mee en doneer en deel dit bericht!

Leuk voor Vaderdag!

Voor Vaderdag tekende ik de huisjes van ons liefdesavontuur op een rij en wie weet wil jij ook zo’n leuke tekening aan jouw geliefde geven. Leuk voor Vaderdag, bestel het snel!

Gepubliceerd door Loes

Gepassioneerd over schrijven, lesgeven, mama'n en huisvrouwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: