Het geboortecadeautje van Jamie

Zo nu en dan krijg je van die klanten die iets extra’s willen, zo ook Jamie. Zij wilde niet alleen een gezinnetje van hout bestellen, maar ik mocht een heel geboortecadeautje samenstellen. Lees verder om te kijken wat ik heb gemaakt.

Nadat ik een foto van een gezinnetje plaatste op Instagram kreeg ik een berichtje van Jamie met een bestelling voor een gezinnetje van drie. Een vriendin van haar had net een dochter gekregen. En grappig verhaal trouwens, ik kreeg nog een bestelling van een gezinnetje van drie en toen ik de foto’s kreeg, bleek het hetzelfde gezinnetje te zijn! De vrouwen sloegen de handen ineen en besloten het geboortecadeau samen te geven.

Gezinnetje in een stolp

Jamie vroeg of ik ook een stolp kon regelen en een geboortekaartje kon maken. Deze twee heb ik gecombineerd, een geboortekaartje aan de binnenkant van een stolp. Ik schilderde bloemen, wolken en schreef de naam van het kindje erop.
Dat ik een stolp vond met lichtjes was helemaal geweldig, want dit maakt het cadeautje extra bijzonder en een echte eyecatcher in huis.

Wil je ook een gezinnetje van hout in een stolp bestellen? Dat kan, wel heb ik een beperkte oplage, dus OP=OP.

Prijzen

Een gezinnetje van twee in stolp €25,50
Een gezinnetje van drie in stolp €28, 50
Een gezinnetje van vier in stolp € 32,50

Niet alleen leuk als geboortecadeau, maar ook als kerstcadeau te bestellen.


Dit zijn mijn laatste blogs:

Hét kerstcadeau voor 2022 vind je hier!

Bij kerst horen lichtjes en als je een leuk houten gezinnetje combineert met lichtjes én jouw huis in kerstsfeer, dan heb je het ultieme kerstcadeau! Lees snel verder en bestel jouw kerstcadeautje voor 2022.

Workshop ‘Handlettering & Aquarel’ 24 april 2022

Zin om creatief aan de slag te gaan en de basis van aquarel en handlettering te leren?Aanstaande zondag 24 april geef ik weer een workshop handletteren en aquarelleren. Lees hier de ins and outs en hoe je je kunt aanmelden.

Gepubliceerd door Loes

Gepassioneerd over schrijven, lesgeven, mama'n en huisvrouwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: