Hoera! Mijn broertje is vader geworden

Mijn broertje is vader geworden en uiteraard schilderde ik hun kersverse gezinnetje in hout. Een feestelijke dag en niet alleen om de geboorte van zijn zoon. Lees gauw verder..

Dat hij vader is geworden, betekent ook dat ik tante ben geworden. Ik draag al veel titels, maar de titel van ‘tante’ had ik nog niet. En het blijft een verrassing als je dan opeens het bericht krijgt dat er een kindje is geboren. Heel bijzonder.

Nog meer nieuws

Dat 2 september een bijzondere dag is geworden, is niet alleen om de geboorte van mijn kleine neefje. Een uurtje voordat we geFacetimed werden met het heugelijke nieuws, keek ik naar een positieve zwangerschapstest. Ons derde kindje zou eraan komen.

Inmiddels ben ik bevallen van een prachtige dochter en begin ik langzaam weer tot leven te komen: ik heb weer zin om te schilderen en mooie gezinnetjes en huisjes te maken. Voor mijn eigen gezin mag ik ook een extra poppetje schilderen, hoe leuk is dat!

Ook een gezinnetje van hout bestellen? Heel waardevol als kraamcadeau of in combinatie met een huisje als het gezin net verhuisd is. Kijk hier voor meer informatie en actuele prijzen.

Liefs,

Loes

Gepubliceerd door Loes

Gepassioneerd over schrijven, lesgeven, mama'n en huisvrouwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: