Als huisvrouw zijn je hobby is

Geen baan is te vergelijken met het werk wat een hippe huisvrouw doet, want wij doen namelijk zo’n beetje alles. Haal jij ook energie uit het organiseren van een etentje voor vrienden, het verzorgen van je planten, je huis netjes achterlaten als je gaat werken en een lekker maaltje koken voor je gezin?
Op de redactie zijn wij dol op het leven wat zich thuis afspeelt, gewoon van de kleine dingen die ons leven fijner maken. Die gewone dingen zijn voor thrillseekers misschien saai, maar wij genieten van een schoon dekbed, in het weekend in je joggingsbroek, op de bank met een goed boek, koffie drinken met vriendinnen en plannen maken voor weekendjes weg, gewoon in Nederland.
De hippe huisvrouw hoeft niet uitbundig én veel én duur. De hippe huisvrouw maakt er thuis een feestje van, zorgt voor haar geliefden en is een tevreden mens.


Selfcare

Door het zorgen voor anderen kun je jezelf nog wel eens vergeten, maar zorgen voor jezelf is belangrijk en dus plan je ook tijd voor jezelf en jouw hobby in.

Food

Voeding is belangrijk en dat weet je. Het heeft effect op je mood, je huid en je bent graag met eten bezig. Simpel, snel en lekker, met zo nu en dan een hoogstandje.

Follow Friday

Ken jij deze accounts op Instagram al? Op Follow Friday delen wij iemand die het waard is om ook te volgen, want hey, sharing is caring.

Family first

Of je nou moeder bent of tante, nicht of zus. Of je nou een kattenvrouwtje bent of je vrienden als familie beschouwt, je geliefden staan op nummer 1.

Beauty

Of het nou om make-up gaat, je haar of het interieur van je woning gaat. Beauty is everywhere. Lees hier alles over de laatste trends en gadgets.

Slow living

Je niet laten opslurpen door het leven, social media, je werk of andere zaken, hoe doe je dat? Door langzaam te leven, lees hier hoe je dat aanpakt in deze snelle wereld.

Focus

Werk, sport, persoonlijke groei, we doen alles en het werkt. Multitasken kunnen wij als de beste. We proberen onze grenzen te bewaken en leven mindful.

Momlife

Bewust moederschap kenmerkt jou als moeder. Je geniet, je leert iedere dag weer wat nieuws of opvoeden en nobody said it was easy.

Low tox life

Pluk de vruchten van de dingen die de natuur te bieden heeft. Denk aan essentiële oliën, natuurlijke producten en zero waste living.


Meer hippe huisvrouw op je feed


Dit zijn onze laatste artikelen:

Column: ‘Het zal de leeftijd zijn’

In mijn laatste jaar als twintiger heb ik een bucketlist afgewerkt, het onderste uit de kan gehaald en vooral veel genoten. Nu ik dertig ben, geniet ik wederom van de dingen die ik doe. Vooral van de dingen die vroeger echt niet ‘cool’ waren.

Zo stel je écht prioriteiten

Een hippe huisvrouw houdt veel ballen in de lucht. Je bent op de hoogte, je regelt je zaakjes en houdt ook nog eens bij wie er wanneer jarig is. Je zorgt voor het huishouden, de boodschappen en oja, vergeet je selfcare niet onderaan je lijstje niet. Prioriteiten stellen is belangrijk, lees hier hoe je écht prioriteiten stelt.

Selfcaresunday: begin, start, ga.

Iedere zondag delen wij een selfcare activiteit aan de stand van de maan. Handcoach Melissa Kamstra vertelt ons hoe wij de stand van de maan kunnen toepassen in ons leven door op het juiste moment de juiste dingen te ondernemen. Deze week: begin, start, ga.

%d bloggers liken dit: