Als huisvrouw zijn je hobby is

Geen baan is te vergelijken met het werk wat een hippe huisvrouw doet, want wij doen namelijk zo’n beetje alles. Haal jij ook energie uit het organiseren van een etentje voor vrienden, het verzorgen van je planten, je huis netjes achterlaten als je gaat werken en een lekker maaltje koken voor je gezin?
Op de redactie zijn wij dol op het leven wat zich thuis afspeelt, gewoon van de kleine dingen die ons leven fijner maken. Die gewone dingen zijn voor thrillseekers misschien saai, maar wij genieten van een schoon dekbed, in het weekend in je joggingsbroek, op de bank met een goed boek, koffie drinken met vriendinnen en plannen maken voor weekendjes weg, gewoon in Nederland.
De hippe huisvrouw hoeft niet uitbundig én veel én duur. De hippe huisvrouw maakt er thuis een feestje van, zorgt voor haar geliefden en is een tevreden mens.


Selfcare

Door het zorgen voor anderen kun je jezelf nog wel eens vergeten, maar zorgen voor jezelf is belangrijk en dus plan je ook tijd voor jezelf en jouw hobby in.

Food

Voeding is belangrijk en dat weet je. Het heeft effect op je mood, je huid en je bent graag met eten bezig. Simpel, snel en lekker, met zo nu en dan een hoogstandje.

Follow Friday

Ken jij deze accounts op Instagram al? Op Follow Friday delen wij iemand die het waard is om ook te volgen, want hey, sharing is caring.

Family first

Of je nou moeder bent of tante, nicht of zus. Of je nou een kattenvrouwtje bent of je vrienden als familie beschouwt, je geliefden staan op nummer 1.

Beauty

Of het nou om make-up gaat, je haar of het interieur van je woning gaat. Beauty is everywhere. Lees hier alles over de laatste trends en gadgets.

Slow living

Je niet laten opslurpen door het leven, social media, je werk of andere zaken, hoe doe je dat? Door lekker langzaamaan te gaan, lees hier hoe je dat aanpakt in deze snelle wereld.

Focus

Werk, sport, persoonlijke groei, we doen alles en het werkt. Multitasken kunnen wij als de beste. We proberen onze grenzen te bewaken en leven mindful.

Momlife

Bewust moederschap kenmerkt jou als moeder. Je geniet, je leert iedere dag weer wat nieuws of opvoeden en nobody said it was easy.

Leven met de maan

Vrouwen zijn, net als de maan, cyclisch. Doe er je voordeel mee en deel je leven in aan de stand van de maan. Lees op MAANdag over de maan.


Meer hippe huisvrouw op je feed


Dit zijn onze laatste artikelen:

MAANdag: hét antwoord op de vraag die veel vrouwen stellen.

Er komen veel vragen binnen over cyclisch leven en dan specifiek de vragen: ‘Volg ik de cyclus van de maan of mijn menstruatiecyclus? Wat nou als beide cycli niet synchroon lopen en is het mogelijk om deze gelijk te laten lopen?’ Hele goede vragen en de antwoorden geven we je hier.

Zelfzorgzondag: journalling

Iedere zondag delen wij een zelfzorg activiteit aan de stand van de maan. De maan staat deze zondag in het teken van Schorpioen, het teken met een een energie die kan transformeren, maar ook een schaduwzijde heeft.

MAANdag: nieuwe maan in Maagd

Aanstaande woensdag is het nieuwe maan in Maagd. Weer een mooi moment om nieuwe intenties en wensen te maken voor de aankomende maand. Welke invloeden en energie je kunt voelen met de maan in Maagd, lees je hier.

%d bloggers liken dit: