Wat kan ik voor je doen?

Hoi, ik ben Loes. Het gezicht en de creatieveling achter ‘De Hippe Huisvrouw’. Ik kan veel en doe veel. Ik help je graag op het gebied van tekst: ik schrijf knaller sollicitatiebrieven, maak mooie en overzichtelijke cv’s, maar kan je ook helpen bij het schrijven van gedichten, verhalen of het kritisch meekijken naar jouw eigen geschreven tekst.

Daarnaast schilder ik huisjes van aquarel, leuk als housewarming cadeau of herinnering aan een vorig huis. Ook maak ik handgemaakte, gepersonaliseerde gezinnetjes. Bestel je eigen gezin of geef een gezinnetje cadeau bij een verhuizing of als kraamcadeau.


Tekst

Hulp nodig op het gebied van tekst?
Laten we samen kijken naar wat ik voor je kan betekenen. Een goede tekst begint met een goed gesprek.

Huisje

Zoek je een handgemaakt en origineel cadeau voor een housewarming of een andere mijlpaal? Bestel een huisje van aquarel.

Gezinnetje

Leuk als kraamcadeau of andere speciale feestdagen zoals Moederdag. Geef een gezinnetje cadeau. Handgemaakt en gepersonaliseerd.Bekijk hier mijn werk:

Workshop ‘Handlettering & Aquarel’ 24 april 2022

Zin om creatief aan de slag te gaan en de basis van aquarel en handlettering te leren?Aanstaande zondag 24 april geef ik weer een workshop handletteren en aquarelleren. Lees hier de ins and outs en hoe je je kunt aanmelden.

Het gezinnetje dat strijdt tegen kanker

Het schilderen van gezinnetjes is best bijzonder. Vaak krijg ik te horen voor wie het is en waarom en dat maakt het schilderen extra leuk. Om mijn werk te laten zien, deel ik zo nu en dan een gezinnetje. Deze keer: het gezinnetje dat strijd tegen kanker. Help mee en doneer en deel dit bericht!

%d bloggers liken dit: