Wat kan ik voor je doen?

Hoi, ik ben Loes. Het gezicht en de creatieveling achter ‘De Hippe Huisvrouw’. Ik kan veel en doe veel. Ik help je graag op het gebied van tekst: ik schrijf knaller sollicitatiebrieven, maak mooie en overzichtelijke cv’s, maar kan je ook helpen bij het schrijven van gedichten, verhalen of het kritisch meekijken naar jouw eigen geschreven tekst.

Daarnaast schilder ik huisjes van aquarel, leuk als housewarming cadeau of herinnering aan een vorig huis. Ook maak ik handgemaakte, gepersonaliseerde gezinnetjes. Bestel je eigen gezin of geef een gezinnetje cadeau bij een verhuizing of als kraamcadeau.


Tekst

Hulp nodig op het gebied van tekst?
Laten we samen kijken naar wat ik voor je kan betekenen. Een goede tekst begint met een goed gesprek.

Huisje

Zoek je een handgemaakt en origineel cadeau voor een housewarming of een andere mijlpaal? Bestel een huisje van aquarel.

Gezinnetje

Leuk als kraamcadeau of andere speciale feestdagen zoals Moederdag. Geef een gezinnetje cadeau. Handgemaakt en gepersonaliseerd.Bekijk hier mijn werk:

Hoera! Mijn broertje is vader geworden

Mijn broertje is vader geworden en uiteraard schilderde ik hun kersverse gezinnetje in hout. Een feestelijke dag en niet alleen om de geboorte van zijn zoon. Lees snel verder..

Het geboortecadeautje van Jamie

Zo nu en dan krijg je van die klanten die iets extra’s willen, zo ook Jamie. Zij wilde niet alleen een gezinnetje van hout bestellen, maar ik mocht een heel geboortecadeautje samenstellen. Lees verder om te kijken wat ik heb gemaakt.

Hét kerstcadeau voor 2022 vind je hier!

Bij kerst horen lichtjes en als je een leuk houten gezinnetje combineert met lichtjes én jouw huis in kerstsfeer, dan heb je het ultieme kerstcadeau! Lees snel verder en bestel jouw kerstcadeautje voor 2022.

%d bloggers liken dit: